Wat horen we nu? En wat gebeurt daar? Het is een feest voor de zintuigen voor iedereen die verrast wil worden. Het is bijna onmogelijk en niet nodig om stil te blijven zitten.

WeeRKLaNK

Een dansvoorstelling voor iedereen vanaf 0 jaar
0+

WeeRKLaNK is een speelse voorstelling in een geluidsinstallatie. Een danseres, een muzikant en een mimespeler, brengen de interactieve installatie tot leven. Na de voorstelling nodigen de spelers iedereen uit, van baby tot overgrootouder, om op ontdekkingstocht te gaan in de speeltuin van klanken.

Het belooft een uitbundige, levendige ontdekkingsreis te worden en een feest voor de zintuigen. Dans mee en laat je verrassen!

Deze voorstelling is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden en dankzij de intuïtieve ervaring van beeld, dans en muziek is de performance juist ook zeer geschikt voor de allerkleinsten.

WeeRKLaNK is gemaakt in samenwerking met Muziekgebouw aan het IJ.

Leeftijd en toegangelijkheid

De unieke werkwijze van DADODANS maakt het boeiend voor kinderen van heel verschillende leeftijden en ontwikkelingsfases.
DADODANS merkt dat kinderen met een andersoortige ontwikkeling zich ook vaak prettig voelen bij de intieme setting en speelse aanpak van DADODANS´ voorstellingen.
Alle DADODANS´ haar dansvoorstellingen zijn ´language no problem´ met universele thematiek, dus zeer geschikt voor kinderen (en begeleiders) van en met allerlei achtergronden en talen.

Play Video

De poëzie ontstaat dankzij de betrokkenheid van de kleintjes

De poëzie ontstaat dankzij de betrokkenheid van de kleintjes. Hun belevingswereld staat centraal. De nieuwste voorstelling WeeRKLaNK is bedoeld voor iedereen van nul tot honderd, maar speciaal geschikt voor kleine kijkers, en vormt een uitnodigende toevoeging aan het oeuvre.

Wendy Lubberding
Theaterkrant
Concept
Choreografie
Dans
Muziek
Geluidsvormgeving:
Vormgeving
Techniek
Overige medewerkers
Kostuumontwerp: