Kijken, luisteren, ruiken, aanraken. Rotsen, gebergte, graslanden, oerwouden. Er bestaan zoveel verschillende landschappen op onze planeet!

MaPPA MoNDO

Een 2+ voorstelling die prikkelt om de natuur om ons heen opnieuw te ontdekken.
0+

De aarde ruikt, de aarde klinkt. Met zand, aarde water en stenen, creëren een danseres en een slagwerker een eigen wereld vol kleuren en klanken. Dansend op flarden muziek afkomstig uit verschillende continenten en op de geluiden van de natuur, nemen de spelers het publiek mee op een denkbeeldige reis over de aarde. 

Mappamondo is een muzikale en zintuiglijke voorstelling voor kinderen vanaf  2 jaar, waarin de geluiden en klanken van de aarde tot leven komen.

De pers over Mappamondo: “Meeslepende wereldreis voor tweeplus” Theaterkrant***
“De bewegingstaal van danseres Leila Bakhtali is meteen een feest van herkenning voor de peuters in de zaal. Ze roepen: ‘Dat kan ik óók!’ Of: ‘Oóóh, dat kan ik niet !’”.
“In Mappamondo nemen een muzikant en een danseres hun enthousiaste publiek van twee plus moeiteloos mee op een enerverende reis over de wereld.” Theaterkrant sept 2017 

Play Video

Reviews

Meeslepende wereldreis voor tweeplus

In de voorstelling wordt geen woord gesproken, maar dans en muziek spreken voor zich en vertellen hun eigen verhaal. Zo laat de Italiaanse choreografe Gaia Gonnelli een eigen stijl zien in het peutertheater.

Anita Twaalfhoven
De Theaterkrant

Inventief en impulsief

Een mooie kennismaking met theater voor de jongsten. Inventief en impulsief. Kort maar krachtig. Speels en levenslustig. Een avontuur voor de jongsten.

Willem Nijssen
PZC
Concept
Choreografie
Dans
Muziek
Vormgeving
Techniek
Lichtontwerp:
Overige medewerkers
Première: woensdag 27 september 2017 De Krakeling Amsterdam tijdens 2 Turven Hoog Festival