Bouw je een eigen huis alleen of samen? En wie bepaalt de regels? Twee dansers ontdekken met kartonnen kokers hoe je samen kunt spelen.

KoKERS

Een dansvoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar oud.
3+

Samen of alleen? En wie bepaalt de regels?
In KoKERS bouwen twee dansers met kartonnen kokers hun eigen wereld. Ze ontdekken en leren hoe je samen kunt spelen. Een beeldende dansvoorstelling over plezier maken, uitdagen, troosten en er zijn voor elkaar.

Afhankelijk van het publiek, bestaat ongeveer 15 minuten van de voorstelling uit een interactief gedeelte. Hier worden de peuters en kleuters aangemoedigd om samen met jou, de ouder/verzorger/begeleider, vrij te bewegen, voelen, ontdekken en spelen.

Wegens groot succes in 2023 en 2024 weer terug in de theaters!

Anita Twaalfhoven in de Theaterkrant:
̈Met twee dansers, sfeervolle muziek en een berg kartonnen kokers in allerlei formaten,
zet choreograaf Gaia Gonnelli een oogstrelend kunstwerkje voor drie plussers neer.

De voorstelling blijft pure dans en daarmee laat Gonnelli een eigen stijl zien in het
peutertheater. ̈


Wist je dat?
Yeli Beurskens, één van de twee dansers uit KoKERS, heeft de ´Jonge Zwaan Meest Indrukkenwekkende Jeugddandsprestatie 2023´ gewonnen voor haar presatie in Hold Your Horses. We kijken uit naar haar samenwerking met Catarina Paiva in KoKERS!

KoKERS doet mee aan de Podiumkids Prijs!
Het is dé publieksprijs van kinderen voor hun favoriete voorstelling van het jaar, voor theater, muziek en dans. Jouw mening geven over KoKERS kan tot en met half juni 2024. De vijf voorstellingen met gemiddeld de hoogste score, gaan door naar de Podiumkids Kinderjury. Zij kiezen de winnaar.

Beoordeel KoKERS hier. Dat waarderen wij zeer!


Leeftijd en toegankelijkheid

+ Wij zijn er voor de allerkleinsten en tegelijkertijd voor de ´grote zus en buurjongen´.  De unieke werkwijze  van DADODANS, maakt het boeiend voor kinderen van heel verschillende leeftijden en ontwikkelingsfases. Elk kind ontwikkelt zich op een eigen manier.

+ Wij merken dat kinderen met een andersoortige ontwikkeling zich vaak prettig voelen bij de intieme setting en speelse aanpak van DADODANS´ voorstellingen.

+ Alle onze dansvoorstellingen zijn ´language no problem´ met universele thematiek, dus zeer geschikt voor kinderen (en begeleiders) van en met  allerlei achtergronden en talen.

+ Voor vragen over toegankelijkheid voor mensen in een rolstoel, kan je het beste contact opnemen met de betreffende theaterlocatie.  Wij zullen dan op de vloer zorgen dat er rekening mee wordt gehouden. 

Play Video

Reviews

̈Met twee dansers, sfeervolle muziek en een berg kartonnen kokers in allerlei formaten, zet choreograaf Gaia Gonnelli een oogstrelend kunstwerkje voor drie plussers neer.

Anita Twaalfhoven
Theaterkrant

Geen betere middagbesteding

Weliswaar voor kinderen, maar niet kinderachtig en van hoog artistiek niveau. Eigenlijk is er geen betere middagbesteding te bedenken.

Marleen Hiemstra
Cultuurbarbaartjes

Ik geef de voorstelling een 9

Ik zou mijn vriendjes en vriendinnetjes aanraden om te gaan kijken. Ook als je 8 bent! Het is denk ik ook leuk voor de ouders. Ik geef de voorstelling een 9!

Iris (8)
Cultuurbarbaartjes

Woordenloos maar volstrekt helder

Woordenloos maar volstrekt helder wordt hier een kinderwereld getoond, zoals die er in die kleine hoofdjes vast nog altijd is. Herkenbaar, grappig. Vertederend en herinnerend. Klein en bescheiden, speels en luchtig. Een nazomercadeautje voor jezelf en je kleine.

Willem Nijssen
PZC Walcheren
Concept
Choreografie
Dans
Muziek
Vormgeving
Kostuum:
Techniek
Overige medewerkers
Productie:
Productie:
Fotografie :
Fotografie :
Grafisch Ontwerp: