Vacature junior productieleider (v/x/m)

Vanaf half juni is Dadodans op zoek naar een junior productieleider voor het project STeK (v/x/m) voor gemiddeld twee dagen per week.

Werkperiode 

Je bent flexibel beschikbaar tussen 21 juni en eind oktober, met een piek in de periode van 22 augustus en 3 oktober. Planning wordt in detail besproken tijdens het kennismakingsgesprek. 

Wat ga je doen

Samen met het gezelschap produceer de voorstelling waarbij je het overzicht houdt van de verschillende creatieve processen. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, planning en communicatie rondom het project. Daarbij ben je regelmatig aanwezig bij de repetities en montage waar jij actief meewerkt in het uitvoeren van praktische zaken. Verder ben je verantwoordelijk voor de logistieke planning rondom de tour van de voorstelling en voor het bijhouden van de agenda en de speellijst. 

Wie ben je:

  • Je vindt het leuk en interessant om voorstellingen te produceren en hebt daar al enige ervaring in
  • Je hebt productioneel en organisatorisch inzicht
  • Je bent zelfstandig, enthousiast, proactief, flexibel en je werkt graag in een team
  • Je hebt een rijbewijs B
  • Je woont bij voorkeur in Amsterdam en omgeving

Honorering en arbeidsvoorwaarden 

Het betreft een betaalde parttime functie op projectbasis (freelance/ZZP), met mogelijk verlenging op langere termijn. Start bij voorkeur in de week van 21 juni. De honorering is conform de Fair Practice Code als ZZP’er.

Solliciteer!

Stuur voor 8 juni 2021 je bondige motivatie en CV naar productie@dadodans.nl