Vacature creative producer (m/v/x)

Dadodans is per 1 juli 2021 op zoek naar een creative producer (m/x/v), voor 0,5 fte

Over Dadodans

Dadodans maakt interdisciplinaire dansvoorstellingen voor de jeugd en speelt zowel in theaterzalen als op scholen, in binnen- en buitenland. De dansprojecten van Dadodans worden geprezen om hun vindingrijkheid, speelse aanpak en het serieus nemen van de doelgroep. Artistiek leider van Dadodans is choreograaf Gaia Gonnelli. De komende jaren wordt Dadodans meerjarig ondersteund door het AFK en het FPK. Dat geeft de stichting Dado de mogelijkheid om met een klein team haar vleugels verder uit te slaan in 2021-2024.

Wat ga je doen

Samen met de artistiek leider geef je leiding aan de organisatie het gezelschap. Je bent medeverantwoordelijk voor het strategisch beleid en je gebruikt je creativiteit om mee te denken over nieuwe kansen voor Dadodans. Samen met het gezelschap produceer je voorstellingen. Je zorgt voor organisatie, financieel beheer en begrotingen, voor fondsenwerving, voor personeelsbeleid en voor het bewaken van de grote organisatorische lijnen. Samen met het administratiekantoor maak je afrekeningen en (jaar)verslagen en je hebt daarvoor contact met het bestuur, de coproducenten en partners, het verkoopbureau, fondsen en financiers.

Wie ben je

Je vindt het leuk en interessant om theater te produceren en hebt daar al enige ervaring in.
Je hebt zakelijk en productioneel inzicht, en wilt je daarin verder ontwikkelen.
Je bent zelfstandig, enthousiast, proactief, flexibel en je werkt graag in een team.

Honorering en arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband van 0,5 fte. Start bij voorkeur per 1 juli 2021. De honorering is conform cao Toneel en Dans, schaal 8, €2.933-€4.064, in loondienst of als zzp-er, dat gaat in overleg.

Solliciteer!

Stuur voor 7 juni 2021 je bondige motivatie en CV naar vacature@dadodans.nl.
Voor eventuele vragen kun je terecht bij de penningmeester van het bestuur Sanne Boersma: 06.28474066