Ik zou mijn vriendjes en vriendinnetjes aanraden om te gaan kijken. Ook als je 8 bent! Het is denk ik ook leuk voor de ouders. Ik geef de voorstelling een 9!

Titel van de voorstelling: Kokers
Locatie: Dansmakers Amsterdam
Wanneer: 18 september 2016 14.30 uur
Duur van de voorstelling: ong 45 minuten
Reporter: Iris (8)

Je komt binnen en je ziet de twee dansers bezig met allemaal bruine kokers: grote, kleine, lange, dunne. Echt allemaal verschillende. Als kind mag je helemaal vooraan, bijna op het podium zitten.

Dan begint de muziek en doen de twee dansers een beetje verlegen tegen elkaar, maar al snel zijn ze vriendjes en gaan ze allemaal spelletjes doen. Het grappigste vond ik toen ze een hond nadeden. Het knapste vond ik toen ze een lange koker met de neuzen tussen elkaar klemden.

Aan het einde krijgen ze ook een beetje ruzie, dan wil de ene danser de andere niet aankijken, want zijn bouwwerken worden steeds omgegooid door de andere.

Muziek
Ik weet niet of het bekende muziek is, maar het past wel bij de dans. Je hoort ook allemaal bekende geluiden, zoals belletjes ofzo. Ik denk dat het expres zo is gedaan, zodat de kleine kinderen niet schrikken ofzo.

Dans
Ik vond de dansers heel mooi dansen en het was heel knap om met de kokers zo te dansen. Ik denk wel dat het echt zwaar is, want ze moesten heel erg zweten.

Ten slotte
Ik zou mijn vriendjes en vriendinnetjes aanraden om te gaan kijken. Ook als je 8 bent! Als je nooit dans hebt gezien en meegemaakt, is dit een goede, want het duurt niet zo lang en je kan meedoen. Als je klein bent is het ook leuk.

Je moet echt gaan kijken, want aan het einde mag je meedoen. Of in ieder geval spelen. Eerst durft niemand, maar al snel is het podium vol kinderen. Dat was erg leuk! Aan het eind ruimt ook iedereen alles samen op.

Het is denk ik ook leuk voor de ouders.