papier

Een 3+ dansvoorstelling over een wereld van papier

Het scheurt, het kraakt, het ruikt naar nieuwe boeken, je kunt het verfrommelen vouwen en nog veel meer….papier?

Jaaa! Drie dansers gaan op reis in een landschap van papier.

[soliloquy id=”2150″]

Ze dansen, kruipen, sluipen en spelen……Het papier wappert als ze rennen, scheurt als ze er doorheen lopen, krimpt als ze erin knijpen….Werelden ontstaan en worden verfrommeld, telkens opnieuw.

In deze wereld van papier blijkt wat sterk is, kwetsbaar te zijn, en wat kwetsbaar is, eigenlijk heel sterk…. Hier delen de dansers hun dromen, angsten, vreugde en kwetsbaarheid.

Papier is een muzikale en beeldende voorstelling voor de hele familie, waarin de dansers ontdekken wat voor hun vriendschap is.

Winnende productie Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek 2017

Gaia Gonnelli heeft ontegenzeggelijk hart voor het jonge publiek en geeft op speelse wijze ruimte aan de verbeelding van dit publiek.” (bron: juryrapport Nederlandse Dansdagen 2017)

Wederom gebruikt Gaia Gonnelli schijnbaar eenvoudig materiaal om de verbeelding van jonge kinderen te prikkelen.

Première zondag 14 oktober 2018 om 11.00 uur in AINSI Maastricht tijdens de Nederlandse Dansdagen 2018

Concept  Gaia Gonnelli ism Wiebe Gotink Choreografie Gaia Gonnelli Dans  Elise Maniere, Lorenzo Capodieci & Bryan Atmopawiro Muziek Wiebe Gotink  Vormgeving & kostuums Ingrid Govers Lichtontwerp Ellen Knops Foto Ben van Duin Productie van Dadodans|Gaia GONNELLI Coproductie met Nederlandse Dansdagen en Dansmakers Amsterdam