Vacature PR- en marketingmedewerker

Dadodans is per direct op zoek naar een veelzijdige en creatieve PR- en marketingmedewerker

Onder leiding van choreograaf en artistiek leider Gaia Gonnelli maakt Dadodans dansvoorstellingen voor de allerkleinsten (2-8 jaar) en hun begeleiders, die de verbeelding en de zintuigen van haar publiek prikkelen. De dansprojecten van Dadodans worden zowel in kleine zalen van theaters als op scholen, en in binnen- en buitenland gespeeld; ze worden geprezen om hun vindingrijkheid, speelse aanpak en het serieus nemen van de doelgroep. In de afgelopen jaren is Dadodans uitgegroeid tot een kwaliteitsmerk binnen de dans voor deze jonge doelgroep. De komende jaren wordt Dadodans voor het eerst meerjarig ondersteund door zowel AFK als FPK. Dat geeft de stichting nadrukkelijk de mogelijkheid om met een klein team van parttimers haar vleugels verder uit te slaan in 2021-2024. Wat betreft onze doelstellingen op het gebied van publieksbereik en marketing voor de komende 4 jaar richten we ons op de volgende zaken: uitbreiding publiek door nieuwe doelgroepen (+ 10%), vergroten zichtbaarheid en naamsbekendheid, uitbreiding speelplekken, stimuleren herhaalbezoek en stimuleren diversifiëring. 

Wat neem je mee?

 • Relevante werkervaring als – en kwaliteiten van een – marketing en communicatiemedewerker binnen de (podium)kunsten.
 • Je bent enthousiast, praktisch, verantwoordelijk, flexibel, creatief en gestructureerd.
 • Kennis over onze jonge doelgroep en hun ouders én bijpassende marketing- en communicatiestrategieën.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend en aansprekend Nederlands en Engels.
 • Je hebt ervaring in het creëren en beheren van content voor social media, zowel in tekst als in beeld en je hebt ervaring met het opzetten van social media campagnes.
 • Je bent zelfstandig en pro-actief en hebt daarbij oog voor detail, maar kan ook goed lange lijnen uitzetten.
 • Je bent vanaf 8 maart beschikbaar

TAKEN

 • Je geeft de gehele communicatie van de organisatie vorm en draagt zorg voor onze uitstraling in woord en beeld. Dit zien we terug in marketing en communicatie omtrent onze voorstellingen, website, social media alsook onze educatieve projecten. Hierbij werk je samen en stem je af, met de zakelijk en artistiek leider enerzijds en de educatiemedewerker anderzijds. 
 • Je schrijft teksten voor onze nieuwsbrief, website, online media en drukwerk.
 • Je ontwikkelt de sociale media strategie verder en voert deze uit.
 • Je houdt de website up-to-date.
 • Je kunt goed werken met WordPress, Mailchimp, Illustrator, Indesign en Photoshop.
 • Je maakt en verstuurt nieuwsbrieven.

Veel hè….., schaap met de vijf poten? Graag!                                                                                                                        

Als bovenstaande je aanspreekt en je graag onderdeel wilt zijn van een klein en enthousiast team én minimaal gemiddeld  anderhalf à 2 dagen in de week beschikbaar bent, stuur dan een aansprekende brief en je cv uiterlijk 19 februari naar zakelijk@dadodans.nl t.a.v. Roswitha Bergmann.  We roepen iedere serieuze kandidaat, ongeacht leeftijd, gender, beperking of afkomst op te solliciteren. Als je vragen hebt kun je ons natuurlijk ook mailen. 

Betaling geschiedt volgens CAO Dans, eventueel op termijn in loondienst.                                            

Onze eerste gesprekken zijn gepland op 24 februari via Zoom en een eventueel 2e gesprek ‘live’ op 2 en 3 maart.  In de week van 8 maart zou je dan ingewerkt kunnen worden door onze gewaardeerde vertrekkende collega Florentine.