Loading Events
Wat horen we nu? En wat gebeurt daar? Het is een feest voor de zintuigen voor iedereen die verrast wil worden. Het is bijna onmogelijk en niet nodig om stil te blijven zitten.

WeeRKLaNK

0+
What can we hear at this moment? And what's happening over there? It's a sensory delight for anyone seeking surprise. Sitting still is nearly impossible and unnecessary.

WeeRKLaNK (resonance)

0+

« All Events

  • This event has passed.
Tue 2 April , 12:00 13:00 , Haarlem
Tickets

In WeeRKLaNK nodigen drie performers je uit om je onder te dompelen in de zinnenprikkelende speeltuin van geluid. Een dansvoorstelling voor kinderen en hun begeleiders van 0 t/m 120 jaar.

WeeRKLaNK is een speelse voorstelling in een geluidsinstallatie. Een danseres, een muzikant en een mimespeler, brengen de interactieve installatie tot leven. Na de voorstelling nodigen de spelers iedereen uit, van baby tot overgrootouder, om op ontdekkingstocht te gaan in de speeltuin van klanken. 

Het belooft een uitbundige, levendige ontdekkingsreis te worden en een feest voor de zintuigen. Dans mee en laat je verrassen!

Deze voorstelling is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden en dankzij de intuïtieve ervaring van beeld, dans en muziek is de performance juist ook zeer geschikt voor de allerkleinsten. 

WeeRKLaNK is gemaakt in samenwerking met Muziekgebouw aan het IJ.

Wendy Lubberding van de Theaterkrant:
‘’De poëzie ontstaat dankzij de betrokkenheid van de kleintjes. Hun belevingswereld staat centraal. De nieuwste voorstelling WeeRKLaNK is bedoeld voor iedereen van nul tot honderd, maar speciaal geschikt voor kleine kijkers, en vormt een uitnodigende toevoeging aan het oeuvre.’’

2Turvenhoog Festival, Philharmonie Theater

Lange Begijnestraat 11
Haarlem, 2011 HH
+ Google Map
View Venue Website

Reviews

The poetry is created thanks to the involvement of the little ones.

De poëzie ontstaat dankzij de betrokkenheid van de kleintjes. Their perception is central. Their perception is central. The latest performance WeeRKLaNK is intended for everyone from zero to a hundred, but especially suitable for small viewers, and is an inviting addition to the oeuvre.

Wendy Lubberding
Theaterkrant